Advies

Uw vastgoedadviseur in de regio Rotterdam

Onze dienstverlening gaat verder dan het bemiddelen bij de aankoop of verkoop van een huis of appartement. Bij ons kunt u ook terecht voor een taxatie van uw woning, hypotheken, verzekeringen, bouwkundige keuringen en het energielabel.

Taxaties

Bij HEY! Makelaardij bent u aan het juiste adres voor taxaties. Of het nu is voor een taxatie voor een hypotheek op uw net aangekochte woning, voor een verbouwing of wanneer u een huis erft wij bieden onafhankelijke taxaties aan voor aantrekkelijke tarieven. Wij werken samen met gerenommeerde taxateurs en informeren u graag over de mogelijkheden.

Hypotheken en verzekeringen

HEY! Makelaardij heeft via zijn netwerk toegang tot gerenommeerde hypotheekadviseurs en assurantiepersonen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bouwkundige keuringen

Als full-service makelaardij kunnen wij u assisteren bij het laten uitvoeren van bouwkundige keuringen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen over onze diensten?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met vragen over de taxatie van uw woning, hypotheken, verzekeringen, bouwkundige keuringen en het energielabel. Wij helpen u graag.

Neem contact op