Energielabel vanaf € 199,-

Voorkom boetes of vertraging bij de verkoop of verhuur van uw woning en vraag vandaag het energielabel nog aan. Neem contact op via 010 - 333 0 222 of via onderstaande knop.
 
Vraag een een energielabel aan

 

Wie zijn wij?

HEY Energielabel is onderdeel van HEY Makelaardij en biedt voor iedereen energielabels aan in de regio Rotterdam en omgeving. Wij hebben ruime ervaring met het afgeven van Energielabels en hebben een eigen, gediplomeerde energielabel-adviseur in dienst. Om de kwaliteit te waarborgen staan wij onder voortdurende kwaliteitscontrole van een externe BRL-9500 gecertificeerde organisatie zodat onze kwaliteit gegarandeerd is.

Wij voeren de energielabel-opdracht zelfstandig uit en zijn dus geen tussenpersoon. Dit maakt het mogelijk om voor scherpe tarieven te werken en de korte levertijden te garanderen.
 

Wat is het energielabel?

Een energielabel geeft aan hoe zuinig uw woning is in vergelijking met andere woningen. Een energiezuinige woning is comfortabeler, geeft u een lagere CO2-uitstoot en u bespaart flink op uw energierekening. Als bijkomend voordeel is een woning met een goed label ook meer waard en levert dus meer op bij verkoop of verhuur.

ls u opdracht geeft voor het energielabel dan ontvangt u het energielabel en een energieprestatierapport met daarin het energieverbruik en aanbevelingen om uw woning zuiniger te maken.

Waarom een energielabel?

Per 1 januari 2021 zijn woningeigenaren verplicht om bij de verkoop of verhuur van hun woning een energielabel te presenteren. Sinds 1 januari 2022 is een energielabel ook verplicht bij de plaatsing van een woning op Funda. Ook krijgt u inzage in waar uw woning energietechnische verbeterd kan worden.

Kosten

HEY Energielabel biedt energielabels aan in de regio Rotterdam (tot circa 30km) voor de volgende prijzen:
- Appartement € 199,-
- Tussenwoning € 249,-
- Hoekwoning € 249,-
- Vrijstaande woning € 299,-
Voor alle woningen geldt: maximaal 150m2, daarboven prijs op aanvraag.
 
Voorkom boetes of vertraging bij de verkoop of verhuur van uw woning en vraag vandaag het energielabel nog aan. Neem contact op via 010 - 333 0 222 of via onderstaande knop.
 
Vraag een een energielabel aan