Huis kopen?

Hey! Heb je al een woning op het oog? Of ben je net begonnen met zoeken? HEY! Makelaardij kan je helpen bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Wij kennen Rotterdam als geen ander en kunnen je helpen in de snel veranderende Rotterdamse woningmarkt.

Een huis kopen is voor veel mensen een emotionele beslissing waarbij het hart wint van de ratio. Wij kunnen je begeleiden met zaken zoals marktwaarde, staat van onderhoud, bouwkundige zaken en de juridische aspecten. Dit alles zodat jij zorgeloos jouw droomhuis kan kopen. Bij ons bent u geen nummer, maar heeft u één vast contactpersoon zodat wij al jouw wensen exact kennen.

Wij zijn wij?

Even voorstellen. Ik ben Matthijs de Klerk, makelaar en eigenaar van HEY! Makelaardij. Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor vastgoed en onderscheidt mij van andere makelaars doordat ik naast een commerciële achtergrond ook een technische achtergrond heb. Ik heb meer dan tien jaar ervaring in het vastgoed in de omgeving Rotterdam en Den Haag en ben mijn kantoor gestart omdat ik mijn kennis en ervaring wil delen. Doordat ik alle benodigde kennis zelf in huis heb kan ik snel schakelen tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis.

 


Klik hier voor een gratis adviesgesprek