Aankoop

Heeft u al een woning op het oog? U bent net weer overboden? Of bent u net begonnen met zoeken? HEY Makelaardij kan u helpen in de zoektocht naar uw droomwoning en u van A tot Z bijstaan.

Ondanks de veranderende markt is het nog steeds lastig een woning te vinden in Rotterdam. Soms wel tot 50 bezichtigingen voor één woning, biedingen uitbrengen binnen een dag of zelfs te laat zijn om een afspraak te maken voor een bezichtiging. De realiteit is dat een aankoopmakelaar in Rotterdam onmisbaar is, maar dit is niet de enige reden om voor een aankoopmakelaar te kiezen. Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf namelijk terug en kan u behoeden voor een miskoop in deze overspannen markt.

Uw aankoopmakelaar

Ik ben Matthijs de Klerk van HEY Makelaardij. Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor vastgoed, maar eerst ben ik in een technisch, commerciële functie terechtgekomen na mijn studie aan de TU Delft. Vervolgens ben ik het vastgoed ingerold en heb ik inmiddels bijna tien jaar ervaring met de aankoop, renovatie en verkoop van woningen in de regio Rotterdam. Deze kennis en mijn uitgebreide netwerk kan ik gebruiken om u van A tot Z te assisteren bij de aankoop van een woning.

 

Aankoopcoach of aankoopmakelaar?

HEY Makelaardij biedt twee mogelijkheden aan: de aankoopmakelaar en aankoopcoach. Wat is het verschil tussen deze twee?

Als voor de aankoopmakelaar van HEY Makelaardij kiest dan kiest u voor een aankoopmakelaar die u zowel bij kan staan rondom de technische kant van de woning (bijvoorbeeld de technische staat, verbouwmogelijkheden en het energieverbruik), maar u ook kan adviseren bij het vaststellen van een goede, kansrijke bieding. Wij gaan mee met alle bezichtigingen, voeren de onderhandelingen voor u, controleren de kooptake, etc. Kortom wij assisteren u van A tot Z bij de aankoop van uw droomwoning.

Als u voor de aankoopcoach van HEY Makelaardij kiest dan kiest u voor ondersteuning op afstand. Wij beoordelen de woning vanuit ons kantoor en assisteren u bij het vaststellen van een biedingsstrategie voor een goede kansrijke bieding. Hiermee haalt u onze commerciële kennis in huis en vergroot u uw kansen bij de aankoop van een woning.

Klik hier voor een gratis adviesgesprek